جتصا - جوهر تجربه‌های صادراتی

خدمات مشاوره صادرات

01

چرا باید صادرات کنم؟

گرچه سود صادرات بسیار خوب است و هم شخصیت کارآفرین و هم کسب و کارها ارتقا و رشد پیدا می کنند.
اما در صادرات هم مثل هر کار دیگری پیچیدگی‌هایی دارد که اگر بدون دانش و مهارت وارد شوید نه‌تنها سودی نخواهید برد بلکه ممکن است ضرر و زیان‌هایی هم به کسب‌وکارها وارد شود!
جالب اینکه حتی اشخاص و شرکت‌هایی که قبلاً صادرات را تجربه کرده‌اند برای موفقیت به دنبال مهارت‌های صادراتی می‌گردند و قصدشان این است تا از تجربه افراد خبره و باتجربه استفاده کنند تا موفقیتشان تضمین شود!
ورود موفق به بازارهای صادراتی برای هر تولیدکننده و صاحب کسب‌وکاری ممکن است به شرطی که اصول و مهارت‌های صادراتی را کسب کند . . .

مشاور جامع صادرات از جامع ترین خدمات مشاوره جامع صادرات است
۰۲

مشتری یابی با استفاده از روش های نوین صادرات

امروزه بازاریابی دیجیتالی یا Digital Marketing و ابزارهای مدرن آن از زیرمجموعه‌های بسیار مؤثر بازاریابی صادراتی است.
همه ما معجزه فضای مجازی در بازار داخل را دیده‌ایم و بخصوص رشد حتی تا چندصد برابری شرکت‌ها بخصوص کسب‌وکارهایی که با مصرف‌کننده نهایی سروکار داشته‌اند را به چشم دیده‌ایم!
اکنون فضای دیجیتال از خریدهای جزء به خریدهای عمده و بین‌المللی کشیده شده است و خریداران عمده هم در سراسر جهان با این فضا خو گرفته‌اند و ترجیح می‌دهند به‌جای استفاده از روش‌های سنتی از روش‌های نوین در خرید استفاده کنند . . .

دیجیتال مارکتینگ از مهمترین خدمات مشاوره صادرات برای صادرکنندگان است
۰۳

اهمیت مکاتبات در صادرات

تا همین اواخر تجار و خریداران عمده مجبور بودند حتی برای خریدهای کوچک و کم‌اهمیت هم شخصاً به کشورهای یکدیگر مراجعه کنند و بعد از مذاکره به توافق برسند.
اما اکنون با گذشت زمان و آمدن ابزارهای نوین ارتباطی نیاز بسیار کمتری به حضور فیزیکی در کشور خریدار یا فروشنده است و خیلی اوقات می‌توان بدون شناخت و دیدن طرف مقابل درگیر معامله‌های بازرگانی بین‌الملل شد و آن را با موفقیت به پایان رساند.
البته مذاکره اهمیت خود را در قراردادها و خریدهای بزرگ‌تر حفظ کرده است اما این مکاتبات است که . . .

مکاتبات در صادرات از عوامل موفقیت صادرکنندگان و از مهمترین مهارت های بازرگانی و خدمات مشاوره صادرات است
۰۴
خدمت شماره چهار

شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی با هدف صادرات

در دنیایی که فقط تجارت الکترونیکی در بخش خرده‌فروشی بیش از ۵۰۰۰ میلیارد دلار در جهان بود و پیش‌بینی می‌شود طی چهار سال آینده این رقم ۵۰ درصد رشد کند و تا سال ۲۰۲۵ حدود ۷۵۰۰ میلیارد دلار برسد شاید شرکت در نمایشگاه تجاری یا فستیوال‌ها روشی ازمدافتاده و پرهزینه به نظر برسد!
بااین‌وجود، تبلیغ حضوری محصول و خدمات، هنوز هم پتانسیل فروش خوبی دارند بطوریکه ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان در نمایشگاه‌های تجاری چه کم یا زیاد از شرکت در نمایشگاه‌های تجاری بین‌المللی به نوعی نتیجه گرفته‌اند!
همچنین نمایشگاه‌های تجاری وسیله ارتباط با فعالین صنعتی است جایی که برند تجاری‌تان را به مخاطب بیشتری معرفی می‌کنید، ارتباطات بیشتری می سازید و با مشتریان و خریدارن رودرو می شوید . . . 

شرکت در نمایشگاه از ابزارهای موفق بازاریابی صادراتی
۰۵

دریافت وجه صادراتی

برای صادرکنندگان دریافت وجه صادرات بخصوص در شرایط تحریم شاید بیش از هر موضوع دیگری مهم باشد.
نحوه انتخاب روش پرداخت و توافق با خریدار در مورد دریافت وجه صادرات و آشنایی با ابزارهای تراکنش مالی از موضوعات دیگری است که صادرکنندگان باید اطلاعات دقیقی از آن داشته باشند!
صادرکنندگان باید مطلع باشند روش‌های پرداخت با ابزارهای مالی دو موضوع متفاوت‌اند و باید در هر یک از این موضوعات اطلاعات کافی داشته باشند!
در مجموع چهار روش پرداخت وجود دارد که باتوجه‌به نوع کالا، اعتبار خریدار نزد صادرکننده، پذیرش ریسک طرفین و غیره یکی از روش‌های را انتخاب کنند اما موضوع مهمتر . . .

دریافت وجه صادرات جتصا از خدمات مشاوره صادرات
۰۶

حمل و نقل و اینکوترمز

حمل‌ونقل، تحویل شفاف و بدون ابهام از اجزای اصلی صادرات است. از طرفی تجارت بین‌الملل و صنعت لجستیک در جهان روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود.

طبق قواعد تجارت تعهدات، خطرات، بیمه، هزینه های حمل و بارگیری و محل تحویل کالا به فروشنده باید بین خریدار کاملاً ً درک و توافق شود و ابزار آن قواعد اینکوترمز است.

صادرکنندگان درک جامعی از قوانین اینکوترمز ندارند و تصور می‌کنند قوانین اینکوترمز به‌راحتی قابل‌درک است اما واقعاً این‌طور نیست. اغلب صادرات کنندگان در مورد قوانین اینکوترمز مشاوره نمی‌گیرند و بارها ضررهای غیرقابل‌جبرانی متحمل شده‌اند. اما انتخاب یک قاعده مناسب نه تنها شما را یک صادرکننده حرفه ای نشان می دهد بلکه می توانید با انتخاب یک قاعده مناسب به سود بیشتری  . . . 

حمل و نقل و اینکوترمز
error: Content is protected !!