جتصا - جوهر تجربه‌های صادراتی

حضور موفق در نمایشگاه‌ های بین‌المللی

حضور موفق در نمایشگاه ها بین المللی _ جتصا

حضور موفق در نمایشگاه‌ های بین‌المللی

در دنیایی که فقط تجارت الکترونیکی در بخش خرده‌فروشی بیش از ۵۰۰۰ میلیارد دلار در جهان است و پیش‌بینی می‌شود طی چهار سال آینده این رقم ۵۰ درصد رشد کند و تا سال ۲۰۲۵ حدود ۷۵۰۰ میلیارد دلار برسد.
از طرفی خریدهای عمده ( یا تجارت‌های B2B ) هم از روش های بازاریابی نوین در صادرات بی‌بهره نبوده‌اند و به‌سرعت رشد داشته است، بااین‌همه شاید شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی یا فستیوال‌ها روشی ازمدافتاده و پرهزینه به نظر برسد!

با همه اینها، تبلیغ حضوری محصول و خدمات، هنوز هم پتانسیل فروش خوبی دارند طور یکه ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان جهانی در نمایشگاه‌ های بین‌المللی چه کم یا زیاد از شرکت در چنین نمایشگاه‌ هایی احساس رضایت کرده‌اند!
همچنین نمایشگاه‌ها وسیله ارتباط با فعالین صنعت است جایی که برند تجاری‌تان را به مخاطب بیشتری معرفی می‌کنید و در ضمن پیشرفت در صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید را به چشم می‌بینید!

شرکت در نمایشگاه از ابزارهای موفق بازاریابی صادراتی

فرصت های صادراتی در کجا قرار دارند؟

فرصت های صادراتی در کجاها قرار دارند

چرا شرکت‌های ایرانی از شرکت در نمایشگاه‌ها به‌خوبی بهره‌برداری نمی‌کنند؟

هرساله نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی متنوعی در سراسر جهان با هدف معرفی کالا و خدمات، ارتباط بین فروشندگان و خریداران، مقایسه قیمت‌ها، نوآوری و دیدن پیشرفت‌های اخیر صنعت برگزار می‌شود که نتیجه آن یافتن مشتریان جدید، مذاکره، گسترش تماس‌های تجاری، افزایش آگاهی از برند، عقد قراردادهای پیش‌فروش و فروش، پیدا کردن نماینده فروش و ارزیابی محصول، مشتری و مصرف‌کننده است!
متأسفانه خیلی از شرکت‌های ایرانی به دلیل ضعف‌ مهارت‌های فروش و بازاریابی نتایج خوبی از شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی نمی‌گیرند و با صرف هزینه بالا عملاً دستاوردی ندارند!
فروش و بازاریابی در نمایشگاه‌ها و همایش‌های تجاری تخصص خاصی است و این نوع فروش کاملاً با روش‌های فروش معمول فرق داشته و موفقیت در آن به برنامه‌ریزی دقیق و مهارت زیادی وابسته است!
شرکت‌ها باید یک سال قبل از برگزاری و حضور در نمایشگاه برنامه‌ریزی کنند و در زمان‌های کوتاه چهار یا پنج ماه قبل از برگزاری قطعاً نتایج دلخواه به دست نمی‌آید!

نباید مثل گذشته رفتار کرد!

اولین و مهم‌ترین موضوع شرکت در نمایشگاه، داشتن استراتژی و هدف از شرکت در نمایشگاه است و این موضوع باید در تمام اجزا و عناصر غرفه شما موج بزند.
رفتار کارکنان، نحوه مکالمه، دعوت از مشتریان، چیدمان غرفه، وظایف اشخاص در غرفه، زمان‌بندی‌ها، کاتالوگ‌ها، کارت‌های ویزیت، هدایای کوچک، قرار ملاقات‌ها، نمونه کارها، فرم‌ها و چیزی‌هایی که برای عرضه دارید و مهم‌تر از همه ایجاد یک تجربه جذاب و نه فقط بازدید و جلسات معمولی برای اینکه در ذهن مشتری نقش ببندید از مهم‌ترین اصولی است که باید برای آن برنامه‌ریزی و فکر کرد!
داشتن استراتژی از ضروریات شرکت در نمایشگاه است اما از طرفی استراتژی‌ای که به‌درستی به تیم بازاریابی منتقل نشده باشد، به هیچ دردی نمی‌خورد. اعضا باید استراتژی و اهداف حضور در نمایشگاه را بدانند و به‌شدت به آن پایبند باشند!
تکنیک‌های تعاملی مثل ارتباط چشمی با مشتریان، اثرگذاری اولیه، سؤالات و نحوه سؤال پرسیدن هم در جذب بازدیدکنندگان و هم اینکه بتوانید مشتریان و سرنخ‌های واقعی را برای کسب‌وکار خود پیدا کنید و آنها را به مرحله بعد ببرید بسیار مهم است!

جهانی فکر کنیم

می خواهید از فرصت های صادراتی که برای کالای شما وجود دارد آگاهی پیدا کنید؟


تماس برای دریافت مشاوره

ضرورت صادرات برای بنگاهها

طراحی تراکت‌ و بروشورهایی که برای نمایشگاه آماده می‌شوند باید متفاوت از تراکت‌ها و بروشورهای معمول شرکت باشند و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد تا بهترین نتیجه را گرفت!
مدیریت زمان در اوج شلوغی و اوج خلوتی نمایشگاه متفاوت است و از موضوعات مهمی است که باید در مورد آن بدانید تا بهترین نتیجه را بگیرید! قطعاً رفتار و برخورد شما در هر دو حالت نمی‌تواند یکی باشد و نمی‌توانید در اوج شلوغی وقت خود را برای یک یا چند نفر اختصاص دهید!
موضوع دیگر انتخاب نوع نمایشگاه و محل برگزاری نمایشگاه است تا بتوان اثربخشی بیشتری از حضور و داشتن غرفه در نمایشگاه به دست آورد! نمایشگاه‌ها از یک نظر به نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی تقسیم‌بندی می‌شوند که به جد توصیه می‌شود صادرکنندگان در نمایشگاه‌های تخصصی شرکت کنند.

نمایشگاه‌های تخصصی به دلیل اینکه کالا و خدمات نامرتبط عرضه نمی‌شوند بازدیدکننده هدفمند هم دارند که علاوه بر صرف جویی در وقت و هزینه، بهره‌وری بیشتری هم دارند!
انتخاب محل برگزاری نمایشگاه هم اهمیت زیادی دارد و اینکه آیا مشتریان بالقوه در آن محل حضور دارند یا خیر و طیف بازدیدکنندگان عمدتاً از چه گروهی‌اند؟ آیا امکان سفر سایر مشتریان به کشور ثالث که نمایشگاه در آنجا برگزار می‌شود به‌راحتی امکان‌پذیر است و در مجموع عایدی شرکت‌های مشابه در گذشته چگونه بوده است؟
این هم موضوع دیگری است که خیلی از شرکت‌ها بدون تحقیق در این مسئله هزینه و زمان خود را صرف می‌کنند و نتایج خوبی از شرکت در نمایشگاه آن نمایشگاه نمی‌گیرند.

نحوه غرفه بندی نمایشگاه:

غرفه صادرکننده در نمایشگاه به منزله کارت شناسایی و هویت شرکت شماست! موقعیت مناسب، هماهنگی با نوع کالای شما، نورپردازی، اندازه درب ورودی، نحوه طراحی، استفاده از رنگ‌ها، محل قرارگیری پرسنل و میز جلسه و انتخاب نوع غرفه (ردیفی – جزیره‌ای، انتهایی و گوشه‌ای) بر حسب هدف شما از شرکت در نمایشگاه، نوع کالای و بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید می‌تواند متفاوت باشد!
در مجموع انتخاب نمایشگاه، کسب آمادگی و نحوه شرکت در هر نمایشگاه زیروبم‌های ظریفی دارد که می‌تواند باعث موفقیت یا عدم موفقیت شرکت در نمایشگاه شود!
این‌ها همه موضوعاتی است که در مشاوره ” حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی ” صحبت و به اشتراک گذاشته می‌شود.

دنبال مشاور صادرات درجه یک هستید؟


تماس بگیرید

چرا خدمات جتصا

خدمات مشاوره صادرات به صورت اختصاصی

مختص مشتری

مشاوره صادرات به صورت زمانبندی

زمان بندی شده

مشاوره قابل اجرا در صادرات

قابل جرا

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول است.

*
*

error: Content is protected !!