جتصا - جوهر تجربه‌های صادراتی

نکات کلیدی صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان که هر صادرکننده باید بداند

صادرات کاشی و سرامیک ایرانی از کشور جمهوری اسلامی ایران به کشور همسایه جنوب شرقی ایران پاکستان

صادرات کاشی و سرامیک ایرانی به کشور پاکستان

ایران ظرفیت تولید کاشی و سرامیک بیش از ۷۰۰ میلیون مترمربع را دارد، اما نیاز داخل ۲۵۰ مترمربع است که ظرفیت تولید سرامیک و کاشی در کشور سه برابر مصرف داخلی است.

صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان می تواند از جذاب ترین منابع درامدهای ارزی ایران باشد

از جمله بازارهایی که پتانسیل خوبی برای صادرات کاشی و سرامیک دارد، بازار پاکستان است. صنعت ساخت‌وساز پاکستان با ۶۰% جمعیت جوان بالای ۲۵ سال، پتانسیل بسیار بالایی برای رشد و توسعه دارد.

افزایش نرخ طبقه متوسط در پاکستان به معنی افزایش مصرف و افزایش نیاز در این کشور پرجمعیت است
رشد طبقه متوسط در کشور پاکستان

در کشور پاکستان کاشی‌ها به طور فزاینده‌ای برای تزئین و تقویت کف‌ها و دیوارها در حال استفاده‌اند و جایگزین انواع دیگر مصالح ساختمانی می‌شوند.

ضمن اینکه تنوع آب و هوایی از آب و هوای گرم گرفته تا آب و هوای مرطوب و حتی کوهستانی و تأثیری که رود سِند یا ایندوس روی پاکستان گذاشته است معماران و سازندگان ساختمانی و اداری این کشور را بیش از گذشته به سمت مصرف کاشی و سرامیک سوق داده است.

⚡ موضوع دیگر رشد طبقه متوسط مردم پاکستان است. هرچند این کشور هنوز با استاندارها فاصله دارد؛ اما افزایش صادرات و جمعیت جوان این کشور با کار و تلاش به وضعیت اقتصادی بهتری دست پیدا کرده‌اند و با توجه به جمعیت ۲۵۰ میلیونی، هم اکنون بخش زیادی در این کشور نیاز به بازسازی سکونتگاه‌های خود دارند و این به معنی حجم بالای تقاضا کاشی و سرامیک است.

تجهیزات ایرانی برای صادرات انواع محصولات بخصوص صنعت کاشی و سرامیک در منطقه بی نظیر است
ظرفیت بی نظیر ایران در تولید کاشی و سرامیک

صنایع کاشی و سرامیک ایران نه‌تنها در تنوع و کیفیت محصولات ارائه شده جزء کشورهایی است که در صدر قرار گرفته؛ بلکه قیمت کاشی و سرامیک ایرانی حتی با محصولات کشور چین هم به‌خوبی رقابت می‌کنند.

آمارها نشان می‌دهند سالیانه حدود ۲۰۰ میلیون مترمربع، نیاز سالانه پاکستان به کاشی است که ۱۵۰ میلیون مترمربع آن در پاکستان تولید و بیش از ۵۰ میلیون مترمربع از طریق واردات تأمین می‌شود.

در پاکستان نرخ رشد بازار کاشی بین ٣. ۵ تا ۵ است. در سال‌های گذشته پاکستان هم راستا با افزایش واردات از جهان، واردات از ایران را نیز ارتقا داده و تحریم‌های وضع شده علیه ایران، تأثیر چندانی بر تجارت بین دو کشور بخصوص واردات کاشی و سرامیک از ایران نداشته است و دلیل عمده آن علاقه بالای پاکستانی نسبت به کاشی و سرامیک ایرانی بخصوص تناسب کیفیت و قیمت است که شاید در هیچ جای دنیا محصولاتی با چنین کیفیت و قیمتی را نمی‌توانند بیابند.

ایران از کشورهای مطرح صادرکننده کاشی و سرامیک به کشور پاکستان است

اغلب کاشی و سرامیک‌های ایرانی در بازار پاکستان محصولاتی با قیمت‌های ارزان‌اند. مقرون‌به‌صرفه‌ترین نوع کاشی در این بازار ایرانی است در مقابل گران‌ترین کاشی‌های پاکستان از اسپانیا وارد می‌شوند؛ ولی به‌جرئت کاشی‌های باکیفیت ایرانی می‌توانند جای کاشی‌های دیگر کشورها حتی اسپانیا را هم بگیرند.

در سال ۲۰۲۰، پاکستان ۱٫۳۵ میلیون دلار بلوک‌های کف سرامیکی، کاشی و مشابه وارد کرد و به هشتاد و چهارمین واردکننده بزرگ بلوک‌های کف سرامیکی، کاشی و مشابه در جهان تبدیل شد. در همان سال، بلوک‌های کف سرامیکی، کاشی و موارد مشابه، ۱۹۱۷ امین کالای وارداتی پاکستان بود.

صادرکنندگان بزرگ کاشی به پاکستان چه کشورهای هستند؟

⚡ بزرگ‌ترین صادرکنندگان کاشی و سرامیک به پاکستان ایران، چین، اندونزی، مالزی و اسپانیا هستند.

شرکای تجاری برتر (واردات “محصولات سرامیک”) پاکستان در سال ۲۰۲۱:

  • چین با سهم ۶۰ درصد (۵۸ میلیون دلار آمریکا)
  • ترکیه با سهم ۱۰ درصد (۹٫۶۴ میلیون دلار آمریکا)
  • آلمان با سهم ۶٫۲۶% (۶٫۰۴ میلیون دلار آمریکا)
  • ایران با سهم ۴٫۹۴ درصد (۴٫۷۶ میلیون دلار آمریکا)
  • تایلند با سهم ۳٫۸۶٪ (۳٫۷۲ میلیون دلار آمریکا)
  • اسپانیا با سهم ۲٫۹۷٪ (۲٫۸۶ میلیون دلار آمریکا)
  • امارات متحده عربی با سهم ۲٫۴۷ درصد (۲٫۳۸ میلیون دلار آمریکا)
  • سایر اروپا، nes با سهم ۲٫۲۸٪ (۲٫۲ میلیون دلار آمریکا)
  • ایتالیا با سهم ۱٫۸۵٪ (۱٫۷۸ میلیون دلار آمریکا)

محبوب‌ترین انواع کاشی و سرامیک وارداتی پاکستان

  • کاشی سرامیک کف و دیوار
  • کاشی چینی
  • کاشی گرانیت

۲۵۱۵۰۲-۶۸۰۲۲۱۰ از مهم‌ترین HS کدهایی است که وارد کشور پاکستان می‌شوند.

یکی از رقبای ایران در صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان کشور چین است. چینی‌ها به‌رغم اینکه نسبت به ایران مزیتی در قیمت و کیفیت ندارند، در حال تغییر استراتژی خود در بازار پاکستان با حضور مستقیم و تولید و فروش محصول در بازار پاکستان‌اند!

صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان از مهمترین فرصت های صادرات محصولات ایرانی به کشور پاکستان است که باید توسط تجار و تولید کنندگان این کشور به صورت جدی پیگیری شود

کاشی و سرامیک ایران در کشور پاکستان محبوبیت زیادی دارد و بسیاری از تجار این کشور به دلیل داشتن مرز مشترک و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل متقاضی کاشی و سرامیک ایران‌اند اما این هنر صادرکننده ایرانی است که بتواند با دانش و مهارت وارد این بازار شوند و محصولات را معرفی کنند.

باتوجه‌به اینکه ایران در بین برترین تولیدکنندگان کاشی و سرامیک دنیا قرار دارد، اما متأسفانه تجار ایرانی در معرفی محصول به خریداران عمده عملکرد خوبی نداشته‌اند. در درجه اول تحقیقات بازار و در درجه دوم تبلیغات هوشمند دیجیتال بین‌المللی رمز موفقیت صادرکننده ایرانی در بازارهای بین‌المللی است.

⚡ ایران دارای مزیت انرژی ارزان، مواد اولیه مناسب و متنوع، نیروی کار متخصص و ارزان و تنوع محصولات در این صنعت است که همهٔ این عوامل می‌تواند زمینه ساز حضور پررنگ کاشی و سرامیک ایران در پاکستان باشد.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول است.

*
*

error: Content is protected !!