جتصا - جوهر تجربه‌های صادراتی

صادرات به استرالیا، فرصت ها و ظرفیت های خالی

چرا صادرات به استرالیا

⚡ اگر با پتانسیلی که در ایران وجود دارد، تاجر و صنعتگر ایرانی بتواند یک درصد واردات استرالیا آن هم فقط در کالا و نه خدمات را از آن خود کند، هرساله بیش از ۱ میلیارد دلار نصیب تاجر ایرانی خواهد شد. برای فهمیدن این موضوع توصیه می شود مقاله اختصاصی فرصت های صادرات به استرالیا را تا انتها ببینید.

معرفی کشور استرالیا:

استرالیا از کشورهای غربی است که به دلیل ساختار مهاجر پذیر آن و از طرفی روابط خوبی که با ایران دارد می توان برای صادرات به این کشور برنامه ریزی کرد

استرالیا کشوری است در نیمکره جنوبی و در قاره اقیانوسیه واقع شده است. اقیانوسیه کوچک‌ترین قاره جهان بوده و استرالیا سرزمین اصلی آن به حساب می‌آید. نام استرالیا از کلمه لاتین به معنای” سرزمین ناشناخته جنوب” گرفته شده است.

دور تا دور قارهٔ استرالیا را آب فراگرفته است و به همین دلیل، استرالیا یک جزیره به حساب می‌آید. این کشور در بین اقیانوس‌های هند، آرام و منجمد جنوبی قرار گرفته است. استرالیا و چند جزیره پراکنده اقیانوس آرام، قاره اقیانوسیه را تشکیل می‌دهند. کشور استرالیا از شمال غرب به اندونزی، شمال شرق به گینه‌نو و جنوب شرق به نیوزلند نزدیک است.

کشور استرالیا با ۲۴ میلیون جمعیت و ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومترمربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا است. تمامی مرزهای استرالیا، آبی هستند و طول آن‌ها به ۲۵۷۶۰ کیلومتر می‌رسد.

در نواحی مرکزی استرالیا آب و هوای خشک تا نیمه خشک، در شمال اقلیم گرمسیری و موسمی و آب و هوای معتدل در شرق و جنوب این کشور به چشم می‌خورد.

بیشتر بارندگی در کشور استرالیا، در مناطق ساحلی است و هر چه به مرکز کشور نزدیک شویم، آب و هوا به سوی خشک و نیمه‌خشک بودن می‌رود. قسمت اعظم مساحت استرالیا بیابان‌های خشک است.

با این حال، این کشور طیف وسیعی از زیستگاه‌های گوناگون مثل جنگل‌های وسیع، بیابان‌های فراخ و ارتفاعات دارد.

استرالیا در حال حاضر دارای نظام پادشاهی مشروطه است که ملکۀ بریتانیا به شکل تشریفاتی در رأس آن قرار دارد.

استرالیا شش ایالت و دو قلمرو دارد و هرکدام تعدادی شهر در دل خود جای داده‌اند. ایالت‌ها اختیارات بیشتری نسبت به قلمرو دارند.

پایتخت استرالیا شهر کانبرا است که در ۳۰۰ کیلومتری جنوب غربی شهر سیدنی قرار گرفته است و دارای جمعیتی حدود ۳۶۰ هزار نفر می‌باشد.

استرالیا از کشورهای مساعد صادراتی محصولات ایرانی است

این کشور از ۸ ایالت اصلی تشکیل شده است که هر ایالت سهمی در تولید ثروت ملی این کشور دارند.

شهرهای بزرگ استرالیا سیدنی، ملبورن، تانزویل، بریزبِن، پرت و آدلاید است. سیدنی بزرگ‌ترین شهر این کشور به حساب می‌آید.

تقریباً ۶۴ درصد جمعیت در شهرهای اصلی و پایتخت متمرکز هستند که استرالیا را کشوری با جمعیت اکثریت شهرنشین می‌سازد.

استرالیا دین رسمی ندارد و بر اساس قانون اساسی این کشور دولت اجازه تصویب هیچ قانونی بر پایه دین را ندارد. با این حال، طبق آخرین آمار ۵۲ درصد از مردم مسیحی، ۱۹ درصد بدون دید و ۲۹ درصد پیرو سایر ادیان هستند.

زبان رسمی استرالیا انگلیسی اما به واسطه ورود مهاجرین به این سرزمین، چینی و ایتالیایی هم در بین مردم این کشور رواج دارد. به‌طورکلی ۷۲٫۲ درصد از مردم فقط انگلیسی صحبت می‌کنند و ۲۰٫۸ درصد به زبان غیر انگلیسی صحبت می‌کنند.

واحد پول در استرالیا دلار استرالیا می‌باشد. کد پولی کشور استرالیا (AUD) است که معمولاً با علامت اختصاری A.$ نمایش داده می‌شود.

واحد پول استرالیا دلار استرالیا است که از ارزهای مورد پذیرش در تجارت جهانی است

⚡ دلار استرالیا در سال‌های اخیر هفتمین ارز مبادلات تجاری در بازار بورس جهانی به شمار می‌رود و به ترتیب پس از دلار امریکا، یورو، ین، پوند استرلینگ، فرانک سوئیس و یوان چین در مبادلات ارزی جهانی کاربرد دارد. در حال حاضر یک دلار آمریکا با ۱٫۴۴ دلار استرالیا برابری می‌کند. در صادرات به استرالیا توصیه می شود از ارزهای معتبر دلار آریکا یا یورو استفاده شود!

اقتصاد استرالیا

اقتصاد استرالیا یک اقتصاد پویا است. و می توان در صادرات به استرالیا برنامه ریزی های طولانی مدت انجام داد
ثبات اقتصادی از مشخصه های اصلی اقتصاد استرالیاست

 استرالیا با داشتن وضعیت اقتصادی مناسب و متعاقباً بازار کار پررونق، سطح رفاه بالایی دارد.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۶، استرالیا سومین کشور توسعه یافته جهان از نظر شاخص توسعه انسانی بوده است و در سال ۲۰۱۵ از نظر شاخص کیفیت زندگی، رتبه ششم را به خود اختصاص داد که عدد قابل توجهی است!

وضعیت اقتصادی استرالیا خیلی باثبات است. استرالیا کشوری ثروتمند با اقتصاد آزاد و مبتنی بر توان بخش خصوصی است که تولید ناخالص داخلی نسبتاً بالایی دارد.

اقتصاد استرالیا بر پایه بازرگانی و کشاورزی است. این کشور ۲۶ سال رشد مداوم اقتصادی حتی در دوره رکود جهانی را در کارنامه دارد.

استرالیا کشوری پهناور با آب‌وهوای متنوع و منابع سرشار زیرزمینی است که با تکیه بر توانمندی‌های خود توانسته است در صحنه اقتصاد بین‌المللی جایگاه مطلوبی به دست آورد. این کشور از اعضای سازمان تجارت جهانی (WTO) و عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا – اقیانوسیه و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است.

تولیدات اصلی این کشور پنبه، گوشت، غلات و نیشکر است و در کنار آن معادن غنی استرالیاست طور یکه این کشور جزء ۵ کشور برتر تولیدکننده طلا و آهن در دنیاست و رتبه چهارم جهان در بخش معادن را دارد.

در مجموع صادرات استرالیا در زمینه طلا، محصولات کشاورزی، زغال، پشم، گندم، شکر، گوشت، لبنیات، آلومینیوم، سنگ‌آهن، نیکل، مس، بوکسیت، منگنز، اورانیوم، الماس، طلا و نقره، روی و زغال‌سنگ، گاز طبیعی، تجهیزات، باربری و حمل‌ونقل است.

استرالیا بزرگ‌ترین تولید کنندهٔ طلا در جهان است و در زمینهٔ مواد کانی اساسی (به جز نفت) کاملاً خودکفاست.

محصولات و صنایع استرالیا: جو، گاو، مواد شیمیایی، مواد غذایی فرآوری شده، میوه، تجهیزات صنعتی و حمل‌ونقل، استخراج معدن، مرغ و خروس، گوسفند، نیشکر، فولاد، گندم.

مهم‌ترین شاخصه‌ها و فرصت‌های بازار کشور استرالیا:

مهمترین شاخص های اقتصادی کشور استرالیا که در انتخاب کشور هدف صادراتی کالای ایرانی مهم است
مهمترین شاخص های اقتصادی استرالیا

روابط تجاری ایران و استرالیا

همکاری های اقتصادی ایران و استرالیا سابقه و دیرینه طولانی دارد و می توان با توجه به این سابقه صادرات به استرالیا را توسعه داد

روابط حسنه دیپلماتیک ایران و استرالیا به بیش از پنج دهه پیش باز می‌گردد. دو کشور در طول سال‌های گذشته تلاش کردند روابط دوجانبه را در مسیر گسترش همکاری‌ها پیش ببرند که البته با فراز و فرودهایی هم همراه بوده است.

علی‌رغم تحریم‌ها، در حال حاضر فعالیت برخی شرکت‌های استرالیایی در ایران ادامه دارد و روابط دو کشور در زمینه‌های معدن و صنایع معدنی و آموزش در سطوح عالی، پایدار است و همچنین دفتر تجاری استرالیا در ایران باز است و به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

با توجه به اهمیت استرالیا در منطقه آسیا – پاسفیک و موقعیت راهبردی ایران در خاورمیانه و وجود ظرفیت‌های گسترده دو کشور در توسعه روابط اقتصادی و تنوع بخشی اقتصاد و ورود به عرصه‌های نوین همکاری در بخش‌های علمی، کشاورزی، معدنی، انرژی‌های تجدیدپذیر و غیره، برای دو کشور فراهم است.

روابط بین ایران و استرالیا کاملا حسنه و امکان بهبود صادرات از ایران به استرالیا دقیقا وجود دارد
روابط ایران و استرالیاطی ۵۰ سال اخیر در وضعیت بسیار خوبی قرار داشته است
ایران در بسیاری از کالاها داری مزیت های اقتصادی است و می توان صادرات به استرالیا را افزایش داد
استرالیا می‌تواند مقصد صادراتی بسیاری از کالاهای باکیفیت ایرانی باشد

⚡ مهم‌ترین اقلام صادراتی ایران به استرالیا طی سال‌های اخیر خشکبار، انواع میوه خشک شده و انواع مصالح ساختمانی بوده است. اما ظرفیت‌های تجاری دو کشور با توجه به حجم اقتصاد دو کشور بسیار فراتر از اینهاست و جای رشد زیادی دارد.

چیزهایی که در مورد فرهنگ تجارت استرالیا نمی‌دانید

با شناخت فرهنگ مردم استرالیا در تجارت می توان در صادرات به استرالیا موفق عمل کرد
شناخت فرهنگ تجاری استرالیا، باعث موفقیت تجاری بیشتر در مذاکره با تجار استرالیا خواهد شد

در احوالپرسی‌ها با استرالیایی‌ها دست بدهید و لبخند بزنید. معمولاً دست‌دادن محکم در موقعیت‌های رسمی و تجاری معمول است و بعد از معرفی خود با نام و سمت سازمانی به سرعت کارت‌های تجاری بین افراد ردوبدل می‌شود.

استرالیایی‌ها بسیار مستقیم، دقیق و رک هستند و معمولاً در لفافه صحبت نمی‌کنند.

در معامله و تجارت با استرالیایی‌ها صداقت داشته باشید و قطعاً از سمت آنها نیز حقایق را خواهید شنید.

شوخ‌طبعی نقش زیادی در برقراری ارتباط دارد. به‌طورکلی، افراد در هنگام مکالمه شوخی را دوست دارند. صداقت، صمیمیت و اصالت برای مردم استرالیا اهمیت زیادی دارد.

اساساً اهل خودخواهی و خودستایی نیستند و تمایلی به اغراق و تظاهر ندارد. معمولاً دستاورد و موفقیت‌های خود را بزرگ جلوه نمی‌دهند و سعی می‌کنند در برابر موفقیت‌هایشان متواضع باشند.

تماس مستقیم چشمی قابل‌قبول و مورد انتظار است. اجتناب از تماس چشمی هنگام مکالمه معمولاً بی‌احترامی و بی‌ادبی تلقی می‌شود. برعکس افراد بومی تماس چشمی برقرار نمی‌کنند. در حقیقت، عدم ارتباط چشمی نشان احترام است.

در مذاکرات تجاری معمولاً بهتر است از فروش سخت، تاکتیک‌های فشار و هر نوع درگیری یا رویارویی خودداری کنید.

چانه‌زنی به‌طورکلی انتظار نمی‌رود و معمولاً ناخوشایند است و این موضوع از نکات مثبت تجار استرالیایی است که می توان برای فروش کالاهای باکیفیت ایرانی به استرالیا استفاده کرد!

مردم استرالیا ارزش زیادی برای روابط قائل هستند و باتوجه‌به اینکه از جمعیت به نسبت کمی برخوردارند؛ داشتن ارتباط خوب و سالم با دیگران برایشان اهمیت دارد.

اگر با استرالیایی ها صادق باشید خواهید توانست رسالت صادرات به استرالیا را برای سال های سال زنده نگه دارید
ارتباطات از خصیصه‌های مهم و ارزشمند در استرالیاست
با شناخت فرهنگ تجارت در استرالیا می توان نتایج خوبی گرفت
استرالیایی‌ها مثل بیشتر جوامع غربی به اعداد و ارقام بهتر قانع می‌شوند

رک بودن مهم است و حمایت از آنها با حقایق و اعداد ارقام و آمار ایده خوبی است.

مثلاً اگر مواد اولیه شما گران شده است می‌توانید به سایت‌های مرجع مراجعه کنید و نرخ مواد اولیه را به مشتری استرالیایی نشان دهید یا اینکه وقتی می‌خواهید قیمت پیشنهادی خود را توجیه کنید به سایت‌های بین‌المللی مراجعه کنید و نرخ تورم کشور را به آنها نشان دهید.

استرالیایی‌ها با اعداد، ارقام و حقایق مانند سایر جوامع غربی بهتر قانع می‌شوند.

⚡ اصولاً استرالیایی‌ها در مذاکرات در تلاش‌اند به نتایج برد – برد دست یابند و اگر دو طرف روحیه مثبتی از خود نشان دهند؛ معاملات تجاری با سهولت بیش¬تری به نتیجه می‌رسد؛ بنابراین اگر استرالیایی‌ها را در مذاکره انسان‌های منصفی دیدید شما هم نهایت انصاف و صداقت را در تجارت با آنها به خرج دهید.

صادرات استرالیا:

چرا دانستن صادرات استرالیا برای یک صادرکننده ایرانی مهم است؟

اول اینکه دید و شناخت کافی از کشور هدف به دست بیاوریم و دوم اینکه وقتی کشوری کالایی با حجم بالا به کشور ثالث صادر می‌کند به مزیت، استادی تجارت و تولید آن دست‌یافته است که می‌تواند الگوی صادراتی تاجر و صنعتگر ما باشد!

سوم اینکه بررسی کالای صادراتی کشور هدف ما را به یاد مواد اولیه یا کالای واسطه‌ای یا حتی محصول نهایی می‌اندازد که احیاناً می‌تواند پتانسیل خوب صادرات ما باشد!

مثلاً ممکن است بخشی از صادرات کشور ما به کشور هدف مجدد به سایر کشورها صادر شود (صادرات مجدد).

شناسایی مقاصد صادراتی کشورهایی که صادرات مجدد دارند و هدایت صادرات به مقصد اصلی موجب کسب منافع بیشتر برای صادرکننده ایرانی خواهد بود.

مجموع صادرات استرالیا در سال ۲۰۱۹، ۲۸۴ میلیارد دلار بوده است. این کشور در سال ۲۰۱۹ از نظر تولید ناخالص داخلی ۱۳ مین اقتصاد جهان و ۱۹ مین صادرکننده بزرگ جهان و مقام ۲۳ مین واردکننده جهان را به خود اختصاص داده است. از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی ۱۲ مین اقتصاد است و ۷۹ مین اقتصاد پیچیده جهان را مطابق شاخص پیچیدگی اقتصادی (ECI) به خود اختصاص داده است.

بیشترین صادرات استرالیا سنگ‌آهن (۶۷٫۵ میلیارد دلار) ، بریکت زغال‌سنگ (۵۱٫۵ میلیارد دلار) ، گاز نفت (۳۴٫۱ میلیارد دلار) ، طلا (۲۵٫۴ میلیارد دلار) و اکسید آلومینیوم (۵٫۶ میلیارد دلار) است که بیشتر به چین (۱۱۱ میلیارد دلار)، ژاپن (۴۱٫۵ میلیارد دلار) ، کره جنوبی (۱۸٫۹ میلیارد دلار) ، هند (۱۵٫۳ میلیارد دلار) و انگلیس (۱۰٫۶ میلیارد دلار) صادر شده است.

صادرات استرالیا به جهان به عبارت بهتر استرالیا چه کالاهایی صادر می کند
صادرات استرالیا به جهان

در جدول زیر مهم‌ترین مقاصد صادراتی استرالیا در سال ۲۰۱۹ را می‌بینید:

رتبهکشوردرصد
۱چین۳۸%
۲انگلستان۳۳%
۳هنگ‌کنگ۱۳%
۴سنگاپور۵%
۵سوئیس۴%
۶هند۲%
۷آذربایجان۱%
۸تایلند۱%
۹ترکیه۱%
 ایران۰٫۰%

ایران در فهرست مقاصد صادراتی استرالیا جایگاهی ندارد!

استرالیا چه کالاهایی را وارد می‌کند (واردات استرالیا چیست)؟

با شناخت ظرفیت وارداتی استرالیا می‌توان برای صادرات بیشتر محصولات ایرانی به استرالیا برنامه‌ریزی کرد

استرالیا در سال ۲۰۱۹، ۲۰۹ میلیارد دلار واردات داشته است.

واردات کل استرالیا و برنامه ریزی برای صادرات محصولات ایران به استرالیا
استرالیا چه کالاهایی و از چه کشورهایی وارد می کند

فهرست مهم‌ترین اقلام وارداتی استرالیا در سال ۲۰۱۹:

رتبهشرح کالا ارزش تجاری (میلیون دلار)HS4 ID
1نفت تصفیه شده              16,755۵۲۷۱۰
۲ماشین‌ها              15,836۱۷۸۷۰۳
۳نفت خام                7,901۵۲۷۰۹
۴تجهیزات پخش                6,368۱۶۸۵۲۵
۵کامیون‌های تحویل                5,844۱۷۸۷۰۴
۶کامپیوترها                5,416۱۶۸۴۷۱
۷داروهای بسته‌بندی‌شده                4,956۶۳۰۰۴
۸طلا                4,500۱۴۷۱۰۸
۹خون، آنتی سرم، واکسن، سموم و فرهنگ‌ها                2,932۶۳۰۰۲
۱۰تجهیزات پزشکی                2,293۱۸۹۰۱۸
۱۱قطعات خودرو                2,186۱۷۸۷۰۸
۱۲لاستیک                2,131۷۴۰۱۱
۱۳قطعات ماشین اداری                1,994۱۶۸۴۷۳
۱۴مبلمان دیگر                1,817۲۰۹۴۰۳
۱۵وسایل نقلیه بزرگ ساختمانی                1,635۱۶۸۴۲۹
۱۶هواپیماها، هلیکوپترها و / یا فضاپیماها                1,631۱۷۸۸۰۲
۱۷ماشین‌آلات حفاری                1,582۱۶۸۴۳۱
۱۸دستگاه‌های نیمه‌هادی                1,500۱۶۸۵۴۱
۱۹سانتریفیوژها                1,462۱۶۸۴۲۱
۲۰سایر مواد خوراکی                1,452۴۲۱۰۶
۲۱لوازم ارتوپدی                1,412۱۸۹۰۲۱
۲۲نمایش فیلم                1,392۱۶۸۵۲۸
۲۳صندلی‌ها                1,305۲۰۹۴۰۱
۲۴سیم عایق‌بندی‌شده                1,164۱۶۸۵۴۴
۲۵شیرآلات                1,162۱۶۸۴۸۱

ظرفیت‌های خالی که در بازار استرالیا وجود دارد

کل پتانسیل وارداتی استفاده نشده برای بازار استرالیا ۸۲٫۳ میلیارد دلار است. دریابید کدام محصولات بیشترین پتانسیل استفاده نشده را دارند.

امکان صادرات چه کالاهایی به استرالیا بیشتر فراهم است و می توان در صادرات به این کشور موفق عمل کرد
ظرفیت‌های خالی بازار استرالیا که می‌تواند به‌سرعت توسط سایر کشورها پر شود (پتانسیل صادراتی جهان به استرالیا)

مهم‌ترین ظرفیت خالی صادرت به استرالیا:

وسایل نقلیه موتوری و قطعات – تجهیزات الکترونیکی – اجزای دارویی – ماشین‌آلات، برق – پلاستیک و لاستیک – محصولات غذایی (پردازش شده یا حفظ شده) – محصولات تولیدی متفرقه – هواپیما، فضاپیما و قطعات – محصولات نوری، ساعت و ابزار پزشکی – محصولات فلزی – قایق و قطعات – چوب – جواهرات و فلزات گران‌بها – مواد شیمیایی – محصولات و عطرهای زیبایی – کفش و پوشیدنی – گوشت (به جز مرغ) – کودها – پوشاک.

⚡ فکر می‌کنید کشور ما در کدام یک از گروهای زیر پتانسیل صادراتی خوبی دارد؟ ما طبق آمار و تجربه به هر یک از گروهای کالایی، پتانسیل صادراتی ایران به استرالیا را از خیلی زیاد تا خیلی کم درجه‌بندی کرده‌ایم. اگر فکر می‌کنید در گروهایی بازهم ظرفیت صادراتی کشور بیش از مقداری است که در نظر گرفته‌ایم برایمان بنویسید.

به‌هرحال جدول زیر مهم‌ترین گروهای کالایی استرالیا که ظرفیت خالی واردات را دارند فهرست شده است که این ظرفیت خالی می‌تواند توسط کشورها پر شود.

چیزی حدود ۸۲٫۳  میلیارد دلار پتانسیل واردات استرالیا که منتظر صادرکننده جهانی است. به نظر شما نقش بازاریابی صحیح و هوشمند چه مقدار از این بازار بالقوه و جذاب را نصیب ما خواهد کرد؟

مهمترین محصولاتی که قابلیت "صادرات به  استرالیا" را دارند و برای آن ظرفیت خالی وجود دارد
مهم‌ترین محصولات که می‌توانند ظرفیت خالی بازار کشور استرالیا را بلافاصله با محصولات ایرانی پر کرد

⚡ برای اینکه ببینید کالای شما ظرفیت صادرات به استرالیا را دارد و آیا این کشور بازار مناسبی برای کالای شماست با جتصا تماس بگیرید!

صادرات ایران به استرالیا:

ایران دارای مزیت های زیادی در صادرات به استرالیا و از طرفی بازار استرالیا برای ایرانیان بسیار جذاب خواهد بود

ایران در سال ۲۰۱۸، ۶۵٫۹ میلیون دلار به استرالیا صادرات داشته است.

صادرات ایران به استرالیا
صادرات ایران به استرالیا
رتبهHS4ارزش تجاری (هزار دلار)درصد
۱آجیل‌های دیگر                  2,74816%
2ظروف تزئینی داخلی                  2,33514%
3پلیمرهای اتیلن                  1,6079%
4Nonaqueous Paints                  1,4618%
5میوه‌های گرمسیری                  1,0716%
6سایر میوه‌ها و آجیل‌های فرآوری شده                     ۹۶۷۶%
۷سنگ ساختمانی                     ۶۰۲۳%
۸سیب و گلابی                     ۵۹۹۳%
۹محصولات پاک‌کننده                     ۳۹۷۲%
۱۰ماشین‌آلات پردازش سنگ                     ۳۷۶۲%
۱۱روغن نخل                     ۳۷۳۲%
۱۲درب پلاستیکی                     ۳۵۳۲%
۱۳صابون                     ۳۴۳۲%
۱۴فرش دستبافت                     ۳۲۲۲%
۱۵لوله‌های پلاستیکی                     ۱۸۸۱%
۱۶ماشین‌آلات لاستیکی سازی                     ۱۸۷۱%
۱۷کیف‌های بسته‌بندی                     ۱۶۸۱٫۰%
۱۸ظروف پلاستیکی                     ۱۶۰۰٫۹%
۱۹اسیدهای پلی کربوکسیلیک                     ۱۴۴۰٫۸%
۲۰میوه‌های دیگر                     ۱۲۵۰٫۷%
۲۱هیدروکربن‌های حلقوی                     ۱۰۴۰٫۶%
۲۲دکسترین ها                     ۱۰۲۰٫۶%
۲۳سایر لباس‌های بافتنی                     ۱۰۰۰٫۶%
۲۴سرامیک بدون لعاب                       ۹۹۰٫۶%
۲۵ماشین‌آلات سنگ‌کاری                       ۹۸۰٫۶%
۲۶حلال‌های کامپوزیت آلی                       ۸۶۰٫۵%
۲۷سایر ورق‌های پلاستیکی                       ۷۶۰٫۴%
۲۸اسیدهای منو کار بوکسی لیک حلقوی اشباع شده                       ۷۴۰٫۴%
۲۹ژله نفتی                       ۷۰۰٫۴%
۳۰الیاف اصلی مصنوعی پردازش نشده                       ۶۹۰٫۴%
مهم ترین اقلام صادراتی ایران به استرالیا

بیش‌ترین پتانسیل صادرات ایران به استرالیا: پلاستیک و لاستیک – کودها – محصولات غذایی (پردازش شده یا حفظ شده) – میوه‌ها – فرش‌ها ( فرش دستی و فرش ماشینی) – مواد شیمیایی – آجیل ( پسته بادام زمینیبادام درختیگردو میوه خشک ) – محصولات معدنی – محصولات سرامیکی – فلزات آهنی – فولاد – ادویه‌ها – ماشین‌آلات، برق – محصولات لبنی – محصولات فلزی – دانه و محصولات دانه کاکائو – محصولات نساجی – اجزای دارویی.

پتانسیل صادراتی  ایران به استرالیا
پتانسیل صادراتی ایران به استرالیا

مهم‌ترین محصولات ایرانی که می‌توانند ظرفیت خالی بازار استرالیا را بلافاصله پر کنند:

مهمترین محصولات که میتوانند ظرفیت خالی  بازار استرالیا را بلافاصله پر کنند به قرار زیر است:
مهم‌ترین محصولات که می‌توانند ظرفیت خالی بازار استرالیا را بلافاصله پر کنند.

البته ظرفیتی‌های صادراتی ایران به استرالیا بسیار فراتر از اینهاست اما در این مقاله تنها به همین هجده گروه بسنده می‌شود.

⚡ اگر با پتانسیلی که در ایران وجود دارد، تاجر و صنعتگر ایرانی بتواند ۱ درصد واردات استرالیا آن هم فقط در کالا و نه خدمات را از آن خود کند، هرساله بیش از ۱ میلیارد دلار نصیب تاجر ایرانی خواهد شد (در جدول، ظرفیت خالی به معنی این است که این ظرفیت توسط سایر کشورها پر نشده است و بلافاصله می‌تواند به‌وسیله تاجر ایرانی پر شود زیرا ایران در این گروها، مزیت رقابتی دارد.

ضعف بزرگ تجار ایرانی در صادرات نبود مهارت‌های صادراتی در بین آنهاست و دلیل عمده آن ماهیت تجارت کشور است که بیشتر بر واردات متکی بوده!

در دنیای امروز که رقابت تقریباً همه بازارها را تسخیر کرده است، مهارت‌های ارتباطی و صادراتی تا حد زیادی می‌تواند کسب‌وکارها را در این رقابت برنده سازد! اما این همه ماجرا نیست.

متأسفانه اشتباهات مکرر حتی از سوی شرکت‌هایی که تجربه زیادی در صادرات داشته‌اند به چشم می‌خورد و باعث شده است ضرر و زیان‌های زیادی در یک یا چند بازار صرفاً به خاطر ضعف‌های اطلاعاتی داشته باشند!

تقویت مهارت‌های صادراتی (مثل نحوه مکاتبه با یک خریدار بین المللی) و استفاده از مشاوران نه‌تنها باعث می‌شود راه نفوذ صادرکنندگان بیشتر و خطاهای آنها در یک بازار کمتر شود بلکه باعث می‌شود صادرکنندگان مدت‌ها یک بازار را برای خود حفظ کنند و از منافع آن سود ببرند!

دیدگاه‌ها (1)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول است.

*
*

    حسین ضارب مهمان 20 دی 1402 پاسخ

    می خواستم چرم صادر کنم به استرالیا! امکانش هست؟

error: Content is protected !!